Náš blog

Cvičenie: Aký má vplyv na psychiku?

Cvičenie: Aký má vplyv na psychiku?

Všade okolo nás sa stále hovorí, aký vplyv má cvičenie na naše telo. Áno, budeme sa po fyzickej stránke cítiť fit a na vyšportované telo sa lepšie pozerá. Ale fyzická stránka ani zďaleka nie je jediným dôvodom, prečo by sme sa mali hýbať. Viete však, aký má cvičenie vplyv na vašu psychiku?

Postupne sa zvyšuje vaše sebavedomie

Po čase, ktorý pravidelne strávite v posilňovni, sa začnete zlepšovať. Zdvihnete väčšie váhy a celkovo sa budete cítiť silnejší. Vaša sebadôvera narastá. To okrem iného znamená, že cvičenie s činkami zvyšuje sebadôveru viac ako aeróbne cvičenie.

Rozdiel je vidieť

Posilňovanie je tiež veľmi dobrým motivačným nástrojom, pretože ak posilňujete správne, výsledky sa dostavia relatívne rýchlo. Samozrejme, záleží to aj od súčasnej stavby vášho tela a životného štýlu.

Sila tela = sila mozgu

Cvičenie podporuje aj náš mozog. Zatiaľ čo posilňovanie má vplyv na zlepšenie kapacity mozgu, kardio tréning zlepšuje analytické myslenie. Cvičenie teda vplýva aj na naše kognitívne schopnosti – o dôvod viac, prečo sa mu venovať pravidelne.

Presvedčíte sa, že naozaj dokážete všetko

Na začiatku cesty za lepšou a krajšou postavou si myslíte, že je to nemožné. A potom na sociálnych sieťach vidíte tisícky ľudí, ktorí to dokázali. Čím viac sa budete vo svojom voľnom čase venovať športu, tým skôr si uvedomíte, že viete dokázať oveľa viac vecí, ako ste si mysleli. Choďte do toho, držíme vám palce!

Zabudnete na problémy bežného života

Máte stresujúcu prácu, v ktorej vás každý druhý deň niekto poriadne vytočí? Šport, pohyb a cvičenie by ste v rámci svojej psychohygieny mali mať na dennom poriadku. Nie je žiadnym tajomstvo, že cvičenie má schopnosť presmerovať vaše myšlienky od problémov ku koncentrácii na opakovanie cvikov. Ide o podobný stav ako pri meditácii – v danom momente myslíte prítomne.

My do procesu toho, aby ste sa cítili lepšie, prispejeme našou FLASKOU. FLASKA so sebou prináša viacero pozitívnych účinkov nielen pri cvičení, ale i celkovom životnom štýle. O aké účinky napríklad ide?

-       FLASKA vyrába vodíkovú vodu - tá urýchľuje regeneráciu po cvičení a zároveň pôsobí ako prevencia proti poškodeniu buniek a zápalom.

-       Ochraňuje naše telo pri zvýšenom psychickom vypätí a únave.

-       Má pozitívne účinky na metabolizmus.

-       Molekuly vodíka obsahujú vysokú hustotu energie, ktorú dokážu veľmi rýchlo doručiť do každej bunky vášho tela.

 A to ani zďaleka nie je všetko. Pozrite sa na všetky účinky vodíkovej vody.

 

ÚČINKY VODÍKOVEJ VODY

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE