Náš blog

Silvestrovská párty: 5 tipov, ako ju zorganizovať

Silvestrovská párty: 5 tipov, ako ju zorganizovať

Rozhodli ste sa, že tento rok silvestrovskú oslavu pre priateľov zorganizujete vy? Máme pre vás tipy, ktoré vám pomôžu zvládnuť prípravy ľavou-zadnou a bez stresu.

1.     Nepodceňte prípravu silvestrovskej párty

Skôr ako sa pustíte do prípravy oslavy, naplánujte si všetky kroky. V príprave vám veľmi pomôže časový harmonogram a to-do list vecí, ktoré musíte kúpiť, zaobstarať a pripraviť. Vďaka jednoduchému to-do listu budete mať stále prehľad o tom, čo vám ešte chýba.

 

Náš tajný tip: Stiahnite si aplikáciu to-do listu do mobilného telefónu. Výber takýchto „appiek“ je skutočne bohatý, stačí si len vybrať. Tak budete mať svoj zoznam stále poruke.

2.     Nezabudnite na pozvánky

Aj keď vaši priatelia vedia, že Silvester budú tráviť s vami, nič nepokazíte vtipnými pozvánkami. Stačí vytvoriť nejakú vtipnú silvestrovskú koláž z fotiek vašich priateľov a vyrobiť z toho pozvánku. Postačí vám na to aj základná znalosť Photoshopu, prípadne iného grafického programu.

 

Náš tajný tip: Vytvorte na Facebooku súkromnú udalosť s názvom „Silvestrovská párty“ a pozvite na ňu ľudí týmto spôsobom. Budete mať prehľad o tom, kto príde určite, kto účasť zvažuje a kto má už iné plány. Navyše tam môžete pridávať rôzne informácie a pokyny k párty. Nemusíte tak písať každému zvlášť.

 

Náš tajný tip 2: Na vytvorenie párty grafiky využite internetový tool www.canva.com, kde zdarma nájdete rôzne tipy a predlohy plagátov, pozvánok, cover fotiek na Facebook a podobne. V základnej časti je tool úplne zadarmo a určite si v ňom vyberiete.

3.     Príprava priestoru

Na silvestrovskú párty musíte pripraviť aj priestor. Miestnosť, v ktorej sa bude diať všetko podstatné preto prispôsobte tak, aby sa hostia u vás cítili dobre. Nábytok odporúčame umiestniť do priestoru tak, aby vytváral jednotlivé zóny, kde by sa v pokoji mohli baviť aj menšie skupinky ľudí.

 

4.     Bez hudby to nejde

Viete si predstaviť silvestrovskú oslavu bez hudby? Určite nie, a preto by ste si mali vopred pripraviť playlist pesničiek. Tým zaistíte, že hudba bude hrať niekoľko hodín bez toho, aby ste sa o ňu museli starať. Akú hudbu však vybrať, aby ste ulahodili každému? Ak sa inšpirujete naším nápadom vytvoriť na Facebooku udalosť a pozvať tam hostí, môžete do pléna hodiť požiadavku, aby vám každý napísal aspoň 10 piesní.

 

5.     Vo varení silvestrovských pochúťok neexperimentujte

Varte len to, čo máte odskúšané. Najmä u jedál, ktoré pripravujete v deň oslavy, platí nepísaná zásada, že na 95% nevyjdú. A vy nielenže ostanete bez silvestrovskej torty, ale sa budete aj zbytočne stresovať.

 

Náš tajný tip: Nápoje dajte do vedier s ľadom a umiestnite ich v miestnosti na viditeľné miesto. Bude to nielen praktickejšie, ako neustále odbiehať do chladničky, ale aj efektné.

 

Veríme, že prípravy na silvestrovskú párty dopadnú bez akýchkoľvek problémov. Dôležité je nepodľahnúť stresu a užívať si chvíle so svojimi priateľmi. Nezabúdajte počas Silvestra na vhodný pitný režim s našou FLASKOU. Prajeme vám krásny Silvester a šťastný nový rok 2019!