Náš blog

Tipy na vianočné darčeky pre športovca

Tipy na vianočné darčeky pre športovca

Nič nepoteší športovca viac ako vianočný darček, ktorý pri svojom životnom štýle využije naplno. Vybrať pre neho vhodný darček však nie je vždy jednoduché, a to hlavne vtedy, ak neviete, čo by potreboval a čo sa mu bude páčiť.

Preto sme pre vás vybrali pár tipov, z ktorých si určite vyberiete – od športového oblečenia cez zdraviu prospešnú vodíkovú vodu až po pomôcku pri varení.

Funkčné športové oblečenie

Ak by ste sa športovca opýtali, čoho nikdy nemá dosť, určite by jednou z jeho odpovedí bolo športové oblečenie. Rozhodnutím sa pre tento darček určite nestúpite vedľa. Funkčné oblečenie odvádza pot od pokožky preč, čo znamená, že pot do seba nevsiakne tak ako bavlnené oblečenie. Vďaka tomu pokožka ostane suchá a pot sa odparí. Akú farbu? Ak sa neviete rozhodnúť, choďte radšej do neutrálnej farby. Nič nepokazíte klasickou čiernou.

Športové doplnky

Športových výrobkov máte na výber neúrekom, musíte si len stanoviť sumu, ktorú ste ochotní do nich investovať. Finančne náročnejšie sú fitness hodinky, ktoré merajú tep, spálené kalórie, nabehané kilometre a podobne. Čím viac funkcií hodinky budú mať, tým budú, pochopiteľne, drahšie. K lacnejším alternatívam patrí napríklad čelenka proti poteniu, fľaša na vodu, chrániče či rôzne krémy na uvoľnenie svalov. Možností je veľa, musíte sa len zamyslieť nad tým, čo by sa mu zišlo.

Základom zdravého životného štýlu je zdravá strava

Športovci sú známi tým, že si dávajú záležať na tom, čo zjedia. Preferujú zdravé jedlá, ktoré navyše pripravia veľmi jednoducho a čo najrýchlejšie. Športovci totiž z duše nenávidia vystávanie pri sporáku, pretože vedia, že ten čas môžu využiť oveľa efektívnejšie. Preto ho určite potešíte MioMatom – hrnčekom var. Už samotný názov tohto produktu vám napovie, že príprava jedál v ňom je veľmi jednoduchá. Stačí nakrájať jednotlivé ingrediencie, vložiť ich do prístroja a stlačiť niektorý z programov. O niekoľko minút máte hotovú krémovú polievku, rastlinné mlieko, kašu či smoothies. Ovládanie MioMatu je veľmi jednoduché a najväčšou výhodou je, že nad ním počas varenia nemusíte stáť. Kým sa vášmu športovcovi bude variť polievka, on si môže dať polhodinový funkčný tréning.

Vodíková voda

To najdôležitejšie, čo pre zdravý životný štýl nielen športovec, ale aj my ostatní môžeme spraviť, je dodržiavať pitný režim. Úlohou vody je jednak zabezpečiť transport živín po tele, jednak pomáhať správnemu fungovaniu čriev. Potrebuje ju každá jedna bunka v našom tele. Samozrejme, máme na mysli čistú vodu, ktorá neobsahuje žiadne alergény, farbivá ani konzervačné látky. Ako urobiť z obyčajnej vody zdravím nabitú vodu? Jednoducho, stlačením jedného tlačidla na FLASKE.

FLASKA dokáže vyrobiť vodu, ktorá je až 176-krát účinnejšia ako vitamín C a svojimi účinkami podporuje imunitu, pomáha pri chudnutí, upokojuje naše svaly po náročnom tréningu a naše nervy po náročnom dni v práci. A to je len zlomok benefitov, ktoré vodíková voda prináša. Tajomstvo molekulárneho vodíka obsiahnutého vo vode spočíva v tom, že preniká hlboko do buniek nášho tela. „Vedecky výskum ukazuje, že vodík H2 má schopnosť účinkovať na bunkovej úrovni a za ideálnych podmienok prestupovať do bunkových štruktúr, a tak pôsobiť ochranne, protizápalovo a proti odumieraniu buniek. H2 pôsobí ako čistič - pohlcovač alebo neutralizuje voľné radikály, a preto jeho používanie nemá horný limit,“ hovorí estetická dermatologička MUDr. Renáta Valachovič. FLASKA preto môže byť skvelým darčekom pre každého športovca.

 

Veríme, že sme vám s vianočným darčekom pre športovca pomohli a prajeme vám krásne prežitie blížiacich sa vianočných sviatkov.