Náš blog

Vďaka správnemu pitnému režimu bude vaša pleť krajšia ako kedykoľvek predtým

Vďaka správnemu pitnému režimu bude vaša pleť krajšia ako kedykoľvek predtým

Viete, že voda tvorí väčšinu ľudského organizmu? Určite áno. Okrem toho má výrazný detoxikačný účinok a telo zbavuje toxických a škodlivých látok. Pozitívne vplýva aj na pleť – hovorí sa, že voda je elixírom mladosti a vitality pleti. Aké využitie má voda v kozmetike?

Správny pitný režim dokáže s vašou pleťou zázraky. Nielenže dôkladnou hydratáciou zvnútra oddiaľujete starnutie pleti, ale môže sa zlepšiť aj jej aktuálny stav. „Od puberty som mala problém s pleťou. Vôbec nevyzerala tak, ako by som si to predstavovala. Nepomáhali mi žiadne krémy či čistiace prostriedky. Avšak čím som bola staršia, tým viac som si uvedomovala, že mám veľmi slabý pitný režim. Ak som vypila pol litra vody denne, tak som mohla byť rada. Možno si to len namýšľam, ale pár rokov sa snažím dodržiavať správny pitný režim a moja pleť je oveľa krajšia a lepšia. Na starostlivosť mi tak postačí už len nejaký ľahší krém a pleťová voda na odlíčenie,“ hovorí o svojej skúsenosti Danka a my s ňou súhlasíme. Odporúča sa vypiť denne aspoň dva litre tekutín a vhodná je obyčajná voda, minerálky či bylinkové čaje.

Máme pre vás výzvu!

Vyskúšajte našu 2-týždňovú kúru, ktorej hlavnou ingredienciou nebude nič iné než voda. Každé ráno ešte pred raňajkami vypite dve šálky bylinkového čaju alebo dva poháre čistej vody. Najvhodnejšie sú čaje s detoxikačnými účinkami, ako napríklad žihľavový čaj. Počas dňa vypite minimálne 2 litre vody alebo čaju. Kúru ešte viac zintenzívni vodíková voda, ktorú vám stlačením gombíka vyrobí FLASKA.

Každé ráno si tvár opláchnite striedavo teplou a studenou vodou. Toto striedanie je skvelé na podkožné tukové vrstvy a cievy. Ako studenú vodu použite vodíkovú vodu. „Vedecký výskum ukazuje, že vodík má schopnosť účinkovať na bunkovej úrovni a za ideálnych podmienok prestupovať do bunkových štruktúr, a tak pôsobiť ochranne, protizápalovo a proti odumieraniu buniek,“ vysvetľuje estetická dermatologička MUDr. Renáta Valachovič. Vodíková voda pri vonkajšom použití poslúži ako prostriedok na hydratáciu pleti vďaka ľahšiemu prenikaniu do pokožky.

Na záver už len pravidelne používajte kvalitný hydratačný kozmetický prípravok. Veríme, že vám naša dvojtýždňová kúra pomôže. Dajte nám vedieť. :) 

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody