Náš blog

Mobilné aplikácie na dokonalý relax

Mobilné aplikácie na dokonalý relax

Mnohí ľudia si v dnešnej dobe už nevedia predstaviť život bez smartfónu. A to nemáme na mysli len prácu či zábavu, ale aj relax. Tu je náš výber najlepších aplikácií do mobilu, ktoré vám navodia dokonalý relax.

 

Pigment

Už dávno vieme, že omaľovánky nie sú len pre deti, ale je to aj skvelý spôsob, ako sa zbaviť stresu. Ak vás však nahneval šéf v práci, na porade len ťažko vyberiete antistresové omaľovánky a farbičky, aby ste sa upokojili. Našťastie máte vo vrecku mobil a v ňom nainštalovanú aplikáciu Pigment, ktoré je spracovaná naozaj efektne a jej ovládanie je intuitívne. Vybrať si môžete z viacerých možností – buď budete vyfarbovať predlohu, alebo fotku z telefónu, alebo budete kresliť na čistú plochu. 

Stiahnuť na:

App Store

Google Play

Nature Sounds

Poznáte niečo viac upokojujúce než zvuky prírody? Každý zvuk prírody má svoje čaro, či už dážď, šum mora, alebo čvirikanie vtáčikov. Ak vás práve niečo alebo niekto nahneval, nie je nič lepšie, ako sa ukryť do sveta prírody. Hoci aj vo svojej vlastnej kancelárii so slúchadlami na ušiach a aplikáciou Nature Sounds. Na dokonalý relax ako stvorená.

Stiahnuť na:

App Store

Prana Breath: Calm & Meditate

Premýšľate nad tým, že by ste sa začali venovať meditácii? Alebo už meditujete? V tom prípade by vo vašom mobilnom telefóne nemala chýbať aplikácia Prana Breath, čo je jedna z najlepších aplikácií na trénovanie správneho dýchania. Práve správne dýchanie je základom meditácie a dokonalého relaxu. Aplikácia má viacero funkcií, pričom základom je 7-minútový cyklus meditácie. Pokyny, kedy sa máte nadýchnuť a ako dlho musíte vydychovať, sa vám zobrazia na displeji.

Stiahnuť na:

Google Play 

K dokonalému relaxu vám pomôže aj vodíková voda

Aplikácie, ktoré vám pomôžu dokonale zrelaxovať, už vo svojom smartfóne máte. Pri počúvaní relaxačnej hudby, kreslení či meditácii však nezabúdajte na pitný režim – ideálne v podobe vodíkovej vody z FLASKY, ktorá ochraňuje telo aj pri psychickej záťaži a únave.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody